WSP

Erhverv

Fleksibelt kontordomicil med smukt
lysindfald i nyt og spændende område

I Høje Taastrup har MT Højgaard Property Development, i samarbejde med lejer, udviklet et kontordomicil til ingeniørfirmaet WSP. Domicilet er 7.100 kvadratmeter stort, og det er blevet opført efter MT Højgaard Property Developments MultiFlex Office-principper.

Kontordomicil til ingeniørfirmaet Orbicon
Domicilet er opført efter MultiFlex Office-principperne, og indretningen kan derfor løbende tilpasses brugernes behov.
Kontordomicil med godt dagslys
Kontordomicilet er udformet, så dagslyset udnyttes optimalt.
Domicil opført efter Multiflex Office princip
Orbicon Multiflex Office

Fleksibilitet i både materiale
og installation

Når vi anvender MultiFlex Office-principperne, optimerer vi udnyttelsen af pladsen og sikrer samtidig en høj grad af fleksibilitet i både materialer og installationer.

Det betyder, at brugerne løbende kan ændre indretningen i kontordomicilet. Moderne virksomheders behov ændrer sig hele tiden, og det skal et tidssvarende domicil naturligvis kunne tilpasse sig. Det er WSP nye domicil et godt billede på.

Egenudviklet projekt Orbicon
Egenudviklet projekt
Orbicon projekt

Orbicons kontordomicil er udviklet af MT Højgaard Property Development, og domicilet er blevet solgt til Hedeselskabet med WSP som lejer.

Projektet er udviklet på vores egen grund, og MT Højgaard Property Development har selv stået for at bygge domicilet i samarbejde med blandt andre Lindpro. Arkitekturen i byggeriet opfylder alle behov til et moderne kontorbyggeri, og der er lagt stor vægt på at udnytte dagslyset optimalt, så medarbejderne hver dag kan nyde godt af solens stråler.

Bæredygtige materialer i Orbicon
DGNB Orbicon
Plantevæg
Bæredygtighed
Under opførelsen af byggeriet har vi haft fokus på at benytte bæredygtige materialer, så bygningen kan blive leveret i energiklassen LE2020 og kan modtage en DGNB sølvcertificering.

Vi skaber rammer for liv, der bygger på innovation, æstetik og håndværksmæssig kvalitet

Kan vi hjælpe
                 med noget?

Kan vi hjælpe dig?

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.