Vildbjerg Skole

OPP

Perfekte rammer for fordybelse og
læring i Vildbjerg

Vildbjerg Skole, der ligger vest for Herning, er 11.600 m² stor og har kapacitet til cirka 700 elever. Som den første folkeskole i Danmark er Vildbjerg Skole blevet opført som et Offentlig-Privat Partnerskab (OPP). MT Højgaard Property Development har, i et konsortium, stået i spidsen for at finansiere, projektere, opføre, eje og drive Vildbjerg Skole.

Vildbjerg Skole på 11600kvm
Byggeriet af Vildbjerg Skole er udført med materialer, der skal sikre en nemmere vedligeholdelse.
Vildbjerg Skole i Herning
Skolen, der måler 11.600 m2, ligger vest for Herning.
Vildbjerg Skole med plads til 700 elever
Vildbjerg Skole kan rumme cirka 700 elever.
Vildbjerg skolen i Herning
Skolen er opført som et Offentligt-Privat Partnerskab for Herning Kommune.
OPP på Vildbjerg Skole
I det Offentlig-Private Partnerskab på skolen får bygherren, Herning Kommune, en samlet pakke, der består af finansiering, opførelsen af selve byggeriet samt efterfølgende drift og vedligehold. Denne løsning sikrer en høj bygningskvalitet, der i sidste ende smitter positivt af på lærernes og elevernes arbejdsglæde og trivsel.
interior Olof Palmes Alle
Vildbjerg skole
Et OPP-projekt som Vildbjerg Skole medfører mange fordele, ikke bare for kommunen men også for skolens ansatte og elever. Men OPP-modellen stiller også store krav til styring og overblik, og det har betydet, at MT Højgaard under opførelsen havde et særdeles tæt samarbejde med arkitekt og ingeniør.
trappe
Drift i 30 år

Driften af skolen er en del af OPP-aftalen, og der stilles derfor store krav til blandt andet materialevalg, vedligehold og udskiftninger, idet der skal tages højde for slid, hærværk, knuste vinduer og lignende.

Derfor er byggeriet blevet udført med meget vedligeholdelsesvenlige materialer, der kan stå imod lidt af hvert. MT Højgaard står for driften af Vildbjerg Skolen på en 30-årig kontrakt.

Vi skaber rammer for liv, der bygger på innovation, æstetik og håndværksmæssig kvalitet

Kan vi hjælpe
                 med noget?

Kan vi hjælpe dig?

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.