Vejle Psykiatrisk Hospital

OPP

Moderne psykiatrisk afdeling og skadestue skaber et professionelt
og værdigt behandlingsmiljø

Den nye psykiatriske afdeling til Vejle Sygehus er en sammenlægning af de psykiatriske afdelinger i Kolding og Vejle. Projektet er blevet opført i et Offentlig-Privat Partnerskab (OPP) med DEAS og pensionskasserne PensionDanmark, PKA og SamPension. Det blev indviet til brug i begyndels en af 2017.
Moderne foyer i Vejle psykiatrisk afdeling
Den imødekommende foyer i Vejles nye og moderne psykiatriske afdeling.
Vejle psykiatrisk afdeling med arbejdspladser til 250 medarbejdere
Byggeriet rummer arbejdsplads til 250 medarbejdere
Basketbane Psykiatrisk afdeling
En af faciliteterne på psykiatrisk afdeling i Vejle er et bevægelsesrum der indeholder træningshal og et mindre træningsområde.
Naturskønne omgivelser i Vejle
Naturskønne omgivelser
Byggeriet er placeret i den smukke Vejle Ådal, og de naturskønne omgivelser er en væsentlig del af den arkitektoniske udformning. Byggeriet er 17.400 m2 i alt fordelt på to etager. Den nye psykiatriske afdeling er opført tæt på Vejle Sygehus, og de to områder er forbundet via en gangbro og en tunnel.
Parkeringsplads vejle psykiatrisk afdeling
OPP Projekt Vejle Psykiatrisk Afdeling
OPP-Projekt
Vejle psykiatrisk afdeling OPP
Den psykiatriske afdeling er opført som et OPP-projekt sammen med DEAS som driftspartner og pensionskasserne PensionDanmark, PKA og SamPension som finansieringspartnere. Med parternes fælles ansvar for det nye byggeri sikrer vi med OPP en langsigtet, totaløkonomisk og konkurrencedygtig løsning af byggeriet.
Vejle psykiatrisk afdeling
Drift af Vejle psykiatrisk afdeling
Psykiatrisk afdeling i Vejle
Drift de næste 25 år

Samarbejdet omkring Ny psykiatrisk Afdeling bygger på den aftale, vi i 2012 indgik med DEAS og pensionskasserne om fælles deltagelse i fremtidige OPP-projekter. Mens pensionskasserne fungerer som finansieringspartnere på projektet, varetager vi driften af bygningen de næste 25 år sammen med DEAS.

Driftsopgaverne indebærer blandt andet vedligehold af bygningerne, installationer og parkeringsplads, hvilket vil sikre, at bygningerne forbliver tidssvarende, og at den nye psykiatriske afdeling derved kan bibeholde et højt driftsniveau.

Vi skaber rammer for liv, der bygger på innovation, æstetik og håndværksmæssig kvalitet

Kan vi hjælpe
                 med noget?

Kan vi hjælpe dig?

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.