Tinglysningsretten

OPP
Karakteristisk A-formet tinglysningsret i Hobro skaber rammen for 150 medarbejderes hverdag

Tinglysningsretten er opført som et Offentlig-Privat Partnerskab (OPP), hvor MT Højgaard Property Development, Bank DnB NORD og DEAS, er gået sammen i et private konsortium, der har finansieret og opført byggeriet. Sammen vil partnerne stå for driften i 20 år.

Tinglysningsret i Hobro
Den 4.400 m2 store tinglysningsret i Hobro er opført i to etager med en tilhørende kælder.
tinglysretten
indgangsparti hobro tinglysningsret
Hobro Tinglysningsret er det første OPP-projekt i Danmark, der blev afleveret til staten.
indgangsparti hobro tinglysningsret
En åbning i A’ets ene langside giver adgang til indgangspartiet inde i midten af byggeriet, og den lange betonbjælke hen over åbningen bæres af en markant, flad søjle med Tinglysningsrettens logo på rød baggrund.

Harmonisk A-formet
bygning

Cubo Arkitekter A/S har tegnet det spændende byggeri, hvor de har ladet sig inspirere af grundens placering lige op til det åbne land. De har skabt en bygning med fine proportioner og en harmonisk balance i udtrykket.

Byggeriet er skabt, så dets linjer ligger i fin forlængelse af de to veje, som Tinglysningsretten ligger imellem. Det er der kommet et stort A ud af, når man ser bygningerne fra luften.

harmonisk a-formet bygning
Indvielse i 2009
Da tinglysningsretten blev indviet i 2009, var daværende justitsminister Brian Mikkelsen til stede, og han roste byggeriet og OPP-samarbejdet med denne begrundelse:
Den private part, der skal bygge huset er med til at tænke i langtidsholdbare løsninger. Resultatet er her i Hobro blevet en bygning med en meget høj funktional kvalitet, som giver et godt arbejdsmiljø for alle medarbejdere.

Vi skaber rammer for liv, der bygger på innovation, æstetik og håndværksmæssig kvalitet

Kan vi hjælpe
                 med noget?

Kan vi hjælpe dig?

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.