Olof Palmes Allé

Erhverv

Kontorhus med fællesfaciliteter
på attraktiv beliggenhed

På Olof Palmes Allé i Skejby har MT Højgaard Property Development udviklet et stort flerbrugerhus med 350 arbejdspladser. Huset er baseret på MT Højgaard Property Developments egenudviklede koncept, MultiFlex Office, og lejemålene i huset varierer fra 337 til 5.450 kvadratmeter, så der er passende rammer for virksomheder i vidt forskellige størrelser.

Olof palmes alle multi flex office

PFA Ejendomme og MT Højgaard Property Development har samarbejdet helt fra idéfasen

Olof palmes alle i Aarhus
Trappe Olof Palmes Alle
Kontoret er placeret i Skejby, som er et af Danmarks største vækstområder, hvor 150 ledende virksomheder allerede har etableret sig. Den i forvejen gode infrastruktur udbygges med den kommende letbane, hvilket vil komme lejerne til gode ved at skabe endnu kortere transporttid.
indgang Olof Palmes Alle
Kontorhuset rummer 350 arbejdspladser
Med fra idéfasen

MT Højgaard Property Development har i samarbejde med PFA Ejendomme været med helt fra idéfasen, og har forestået planlægningen og udviklingen af det endelige projekt. Det har blandt andet resulteret i anvendelsen af MultiFlex Office-konceptet.

interior Olof Palmes Alle
Facade på Olof Palmes alle
Olof Palmes alle
I kontorhuset på Olof Palmes Allé varierer lejemålene fra 337 til 5.450 m2, så der er passende rammer for både mindre og større virksomheder.
Facade på Olof Palmes alle
Arkitekturen i Olof Palmes Allé
Kantine i Olof Palmes Allé
Multiflex Office skaber fleksible omgivelser for virksomhederne
MultiFlex Office er udviklet af MT Højgaard på baggrund af mange års erfaring med udvikling og opførelse af kontorbyggeri til landets førende virksomheder. Konceptet sikrer en fleksibel rumindretning og mulighed for løbende tilpasning til nye behov. Det gør det muligt for virksomheder at udvide eller indskrænke deres arbejdspladser løbende. Samtidig giver det flere fordele, at firmaerne kan deles om fællesarealer, kantine og mødecenter.

Vi skaber rammer for liv, der bygger på innovation, æstetik og håndværksmæssig kvalitet

Kan vi hjælpe
                 med noget?

Kan vi hjælpe dig?

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.