Engsøhus

Erhverv

Fleksibel og energivenlig
kontorejendom

MT Højgaard Property Development har i samarbejde med PFA Ejendomme udviklet Engsøhus helt fra idéfasen.

Engsøhus består af to ens kontorhuse, som er bygget efter vores Multiflex Office-koncept. Det første hus er færdigt og taget i brug af blandt andre vores søsterselskab MT Højgaard Danmark A/S, ISS A/S, Dansk Industri og vores kolleger i vest.

Engsøhus
Kontorhuset er et såkaldt MultiFlex Office. Det er et koncept, vi selv har udviklet, som baserer sig på dele-økonomi. Lejerne får deres egne kontorlokaler, men de kan samtidig gøre fuldt brug af fælles møderum og kantine. Derfor var det også en nem beslutning for os, at vi selv skal bo her fremover. Vi tror virkelig på fleksible kontorhuse som dette.
Engsøhus
Engsøhus ligger syv kilometer fra centrum af Aarhus samt tæt på offentlig transport og motorvej.
Flerbrugerkontorhus i Risskov
Flerbrugerkontorer efter Multiflex Office-konceptet er skalérbart og giver mulighed for at indrette individuelt til den enkelte virksomheds behov i forhold til f.eks. rumopdeling og lejemålsstørrelser. Det gør det muligt for virksomheder at udvide eller indskrænke deres arbejdspladser eller areal løbende og giver ligeledes mulighed for flere eller færre lejemål efter behov.
Engsøhus i Risskov
Engsøhus flerbrugerkontorhus
DGNB Guld
Engsøhus´ varierede facade er skabt af aluminium, glas og beton i rå finish. Huset er bygget med fokus på godt indeklima for lejerne, og det er en af grundene til, at det modtager bæredygtighedscertificeringen DGNB Guld.

Vi skaber rammer for liv, der bygger på innovation, æstetik og håndværksmæssig kvalitet

Kan vi hjælpe
                 med noget?

Kan vi hjælpe dig?

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.