Koncepter

Følg vores koncepter

Vi udvikler koncepter

Nytænkende koncepter er
med til at forny byggebranchen

Vi udvikler kundeorienterede koncepter, som er gennemtænkte og velfungerende løsninger. Se mere om vores koncepter for bofællesskaber, private andelsboliger og multiFlex office.

MultiFlex Office

Fleksible kontorhuse til fremtidens arbejdsplads.

Nye boformer
– nye fællesskaber

Uanset alder og sted i livet giver bofællesskabet mulighed for at bo i egen bolig, men samtidig være en del af et større praktisk og socialt fællesskab, der hylder kreativitet og aktivt samvær.

Vi er på forkant med innovative boligkoncepter med bærende værdier
som fællesskab, aktivitet og deleøkonomi.

Boligform
AAB Ny boligform

MT Højgaard og
Boligforeningen AAB
lancerer ny boligform

I partnerskab med boligforeningen AAB har vi udviklet et nyt andelsboligkoncept for dem, der fravælger eller har svært ved at finansiere en traditionel andels- eller ejerbolig. Den nye boligform åbner nye muligheder for at skabe boliger, der prismæssigt placerer sig mellem lejer- og ejerboliger og kan være med til at sikre attraktive bymiljøer og større mobilitet.
Boligform
Nye boligformer

Fællesskab

Konceptet er en kombination af forretning og ansvarlighed, hvor vi aktivt bidrager til den sociale samhørighed i byerne.

Innovativt modulbyggeri

I jagten på nytænkende og konkurrencedygtige byggekoncepter, springer mulighederne i præfabrikeret modulbyggeri i øjnene.

Vi har gennem tiden udviklet en lang række bebyggelser i samarbejde med søsterselskabet ScandiByg, der producerer Svanemærkede moduler med bærende konstruktioner i FSC/PEFC-certificeret træ. Boligerne er lavenergiklasse med et sundt indeklima.

De rumstore moduler sættes sammen til smukke og velfungerende arkitektoniske løsninger til både boliger, erhverv, skoler, institutioner, laboratorier m.m. Modulbyggerierne kan bygges op i 6-7 etagers højde.

Ansvarlighed

For os handler ansvarligt byggeri om at skabe de bedste løsninger uden at påvirke fremtidige generationers levestandard og muligheder.

Fleksible kontorhuse til fremtidens arbejdsplads

Globalisering, hjemmearbejde, tilgængelighed 24/7 og bæredygtighed er bare nogle af de tendenser, der præger virksomheder, medarbejdere og det daglige arbejde. Derfor er fleksibilitet et nøgleord i nutidens
og fremtidens erhvervsbyggeri.

Multiflex Office er vores fleksible og fremtidssikrede koncept for kontorhuse.

Vi skaber rammer for liv, der bygger på innovation, æstetik og håndværksmæssig kvalitet

Kan vi hjælpe
                 med noget?

Kan vi hjælpe dig?

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.